Vakantiehuisindeduinen.nl

  • Vakantiehuizen te koop in Noordwijk
  • Voor eigen gebruik of als alternatief voor sparen

  • Loopafstand van zee & aan de rand van de duinen
  • Vlakbij o.a. de Keukenhof, Amsterdam en Leiden
  • Restaurant en buitenzwembad op het park

  • Vakantiehuizen vanaf € 155.000,- incl. eigen kavel, tuinaanleg en inventaris
  • Netto rendement van 7% per jaar bij verhuur

Recreatiepark Noordwijkse Duinen - Noordwijk

Recreatiepark Noordwijkse Duinen is gelegen in Noordwijk, op korte afstand van de zee en tussen de bollenvelden. Hier geniet u het hele jaar door van strand, zee en de duinen. In het gezellige Noordwijk is altijd wat te beleven, geniet van het 13 kilometer lange strand of van een van de vele strandtentjes. 

Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen bevinden zich vele faciliteiten. Zo is er een gezellig restaurant en een verwarmd buitenzwembad. Bij de receptie vindt u de mooiste fiets- en wandelroutes. Nabij het vakantiepark vindt u twee golfbanen, de 9 holes 'Golfbaan Tespelduyn' en 'De Noordwijkse Golfclub' met 18 holes. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de indoor speeltuin op het nabijgelegen vakantiepark Parc du Soleil.

Omgeving

De gezellige boulevard met haar vele strandtentjes, de bezienswaardigheden en natuurlijk het strand en de duinen maken Noordwijk een van de gezelligste kustplaatsen van Nederland. In Noordwijk vindt u o.a. een jachthaven, bowlingcentrum, tennisbaan en Space Expo. Verder liggen in de nabije omgeving nog tal van gezellige kustdorpen zoals Katwijk en Zandvoort.

De beroemde bollenvelden staan in het voorjaar weer vol met geurende en kleurende bloemen. Grote steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag liggen op korte afstand Noordwijk, ook de Keukenhof is goed te bereiken vanaf het park.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen op TV

Bekijk de uitzendingen terug van Recreatiepark Noordwijkse Duinen in Way of Living (RTL 4) en Business Class (RTL 7).

Meer informatie over Recreatiepark Noordwijkse Duinen en de prachtige omgeving? Vraag dan de gratis brochure aan of kijk op de website:
www.noordwijkseduinen.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.